Områderne

Vi har feriehuse beliggende i nogle af de bedste ferieområder i Danmark.

 

Henne strand

Henne strand er et af Danmarks smukkeste steder. Her er der plads til alle former for ferie. Er du mest til den aktive ferie eller er det rent afslapning er Henne strand et sted, der rummer det hele. Du kan nyde de bredde sandstrande året rundt hvad enten det er med badning, drageflyvning eller bare en lang gå tur med vind i håret. Søger du fra stranden og op i byen byder Henne Strand også på et alternativ for alle. Her finder du et godt udvalg af shopping muligheder i byens mange butikker, samt legeplads til de yngste mens forældrene kan nyde vejret på byens torv. Henne Strand byder også på andre aktivitets muligheder i form af pony ridning, mountainbike i Blåbjerg Klitplantage eller en  gåtur i den frodige og dyrerige natur rundt om Filsø. Få mere information og gode ideer til din næste ferie ved Vestkysten. Din ferie starter med en booking hos os.  

 

 

Jegum

Naturen ved Jegum er  skov og hede og blandt de største naturområder i Danmark.Tæt på byen Jegum ligger et fredet naturvidenskabeligt referenceområde ved halvøen Skallingen. Hvis man er heldig, kan man se sæler, samt tusindvis af fugle som yngler i området. I den lille by Vrøgum, som er naboby til Jegum, ligger der flere kunsthåndværkere, gallerier samt et supermarked. Er man interesseret i rav, kan man besøge ravmuseet i Oksbøl, som ligger ca. 6 km fra Jegum. Udstillingen indeholder alt fra pyntelige til nyttige ravgenstande. For de aktive er der masser at tage sig til, hvis man lejer sommerhus i Jegum. I selve byen er der cykel- og hesteudlejning samt en Put & Take fiskesø lidt udenfor byen. Ved Børmose Strand som er en af de nærmeste strande, er det tilladt at køre i bil helt ned til vandkanten. Dette kan være en stor fordel, hvis man er ældre eller gangbesværet, da mange af vestkystens strande er meget brede med store klitter.

Jegum Ferieland  er et roligt område tæt på skov, hedelandskaber og klitplantager. Her er der boldbaner, tennisbaner, hoppepuder og minigolf for de aktive. Endvidere er der indkøbsmuligheder hos centerets købmand, hvor du også kan købe friskbagt morgenbrød. Nyd naturen med lange gåture langs strandkanten, i skoven, i klitplantagerne eller i de vidtstrakte hedearealer med den blomstrende lyng og med Danmarks største bestand af kronvildt. Nogle af Danmarks bedste strande kan nås ved blot 15 minutters kørsel; Blåvand, Grærup, Børsmose, Vejers og Henne Strand - allesammen brede, hvide og dejlige sandstande.

 

Houstrup

Houstrup er et sommerhusområde, som ligger lidt tilbagetrukket fra Vesterhavet og midt imellem den store Blåbjerg Plantage og et stort fredet naturområde med høje klitter, bred sandstrand og lyngklædt hede. Området er kendt for sine mange cykel- og vandremuligheder og Blåbjerg Plantage byder bl.a. på tre populære Mountainbike-ruter. Uanset vejr og årstid, så er der altid masser af muligheder for aktivitet i Houstrups skønne natur. De mange små veje og stier er oplagte til opdagelsesture til fods eller på cykel - find smukke naturfænomener, kunsthåndværkere, små hyggelige cafeer og hvis du er heldig, så møder du måske nogle af de mange rådyr, som lever i plantagen. I dette område finder du også det store feriecenter Landal Sea West med vandland, bowling, legeplads og meget mere. Derudover er der i Houstrup bl.a. en cykeludlejning, den hyggelige Farm Café.  Houstrup ligger små 10 kilometer nord for Henne Strand, hvor der er et stort udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder.

 

 

 

Tilbage til forsiden

Privat zu Vermieten

PZV er kendt for at tilbyde kvalitets sommerhuse til en god pris.

Derudover er der mange af sommerhusene, hvor der også kan opnås gode rabatter under bestemte forhold.

Kontakt os

Privat zu Vermieten DK

Kontakt:  Lillian og Jens Kristian Pallesen
Tel: +45 75 29 97 03
Email: pzv@bbsyd.dk