Information

 

Vi er et lille udlejningsbureau, som har udlejet sommerhuse siden 1994. Vi har en høj service, så I som gæster kan få en dejlig og behagelig ferie

En god start på ferien kan være altafgørende, så derfor kommer vi ud og aflevere nøglen ved huset, når I ankommer. Derfor slipper I for køen ved et bureau, I kører blot direkte til huset. Skulle der opstå problemer under jeres ferie, er det os i kontakter, og vi vil afhjælpe problemet med det samme. Noget der også lægges stor vægt på i bureauet er, at I kommer til et hyggeligt og rengjort sommerhus. Når ferien så er slut, kommer vi igen til huset og afregner med jer, så der er personlig kontakt både når I kommer og når i forlader sommerhuset.

 

Lejebetingelser: 

Kontrakten er først bindende, når PZV.DK har modtaget forudbetalingen. Kontrakten omfatter hele huset med inventar og tilbehør. Indflytning i huset fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Strøm/vand og rengøring betales ved afrejse. 

Betaling

1. rate er 25% af den samlede leje og skal betales 7 dage efter bestilling.

2. rate skal betales 6 uger før ankomst. Kontrakter, som indgåes mindre end 6 uger før ankomst, skal betales straks.

Ekspeditonsgebyr kr. 139,- pr. lejemål betales sammen med 1. rate.

Personantal

Huset må kun beboes af det antal personer, som der står beskrevet. Derudover er det ikke tilladt at have telte eller campingvogne på grunden.

 

Evt. skader

Lejeren er forpligtet til at efterlade huset ordentligt. Ved afrejse skal lejeren sørge for, at huset overalt er opryddet. Lejeren er ansvarlig for huset og dets tilbehør. Evt. forvoldte skader skal straks meldes til PZV.DK. Huset med inventar er brandforsikret, der er dog ingen forsikring på ting- og personskader for lejer. 

Reklamationer skal straks meddeles PZV.DK. Efter afrejse modtages ingen reklamationer.

Der tages forbehold for evt. trykfejl eller fejl på hjemmesiden. Alle afstande til strand, indkøb og restaurant er opgivet i luftlinie.

Insekter

Feriehusene ligger i den frie natur tæt på skoven. Derfor kan der forekomme insekter bl.a. hvepse, myrer og ørentvister.

Støjgener

Det daglige fortsætter, f.eks. byggearbejde, fly og trafikstøj og derfor kan der opstå støjgener. Vi er overbeviste om, at feriegæsten har forståelse for, at PZV.DK ikke kan tage ansvar herfor.

Retsstridigheder

Alle evt. retsstridigheder afvikles ved retten i Varde efter den danske lovgivning.

 

Annulering ved sygdom/ulykke

Lejer kan tilvælge ret til omkostningsfrit at annullere lejeaftalen dog såfremt ret til omkostningsfri annullering bestilles senest i forbindelse med indgåelse af lejekontrakten. Retten til omkostningsfrit at annullere lejeaftalen kan alene anvendes, såfremt en af de registrerede deltagere ved dokumentation i form af lægeerklæring, dokumenter at være ude af stand til at gennemføre ferien på tidspunktet for lejeaftalens afvikling. Deltagende kroniske syge, gravide og personer over 75 år kan ikke anvende retten til omkostningsfri annullering, uanset om andre registrerede deltagere måtte have betalt gebyr herfor, og giver heller ikke andre deltagere vedr. samme lejekontrakt ret til at annullere omkostningsfrit, såfremt en af førnævnte undtagede personer, måtte fremskaffe lægeerklæring.

Gebyr for omkostningsfrit annullere refunderes ikke, ligesom gyldig lægeattest skal foreligge hos PZV.DK senest 3 dage før ankomst.”

 

Tilbage til forsiden

Privat zu Vermieten

PZV er kendt for at tilbyde kvalitets sommerhuse til en god pris.

Derudover er der mange af sommerhusene, hvor der også kan opnås gode rabatter under bestemte forhold.

Kontakt os

Privat zu Vermieten DK

Kontakt:  Lillian og Jens Kristian Pallesen
Tel: +45 75 29 97 03
Email: pzv@bbsyd.dk